AHİKA 2012 Teknik Destek Programı 3.

AHİKA 2012 Teknik Destek Programı 3. dönem sonuçları açıklandı


NEVŞEHİR (A.A) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) 2012 Mali Destek Programlarının başvuru süreci devam ederken, 6 Temmuz 2012de ilan edilen 2012 Yılı Teknik Destek Programı 3. dönem sonuçları açıklandı.
     AHİKAnın Nevşehirde Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ahiler Kalkınma Ajansının 2012 Yılı Teknik Destek Programı Ekim döneminde başvuran projelerden başarılı bulunanların www.ahika.org.tr adlı internet sitesinde ilan edildiği bildirildi.
     AHİKAnın, 31 Aralık 2012 tarihinde başvuruları sona eren, 2012 yılı Kasım-Aralık Dönemi Teknik Destek Programı kapsamında 34 proje başvurusu yapıldığı, yapılan değerlendirme sonucu 70 ve üzeri puan alarak desteklenmeye hak kazanan projelerin belirlendiği belirtildi.
     Başarılı olan teknik destek proje başvuru sahipleri ile bu ilanın AHİKAnın internet sitesinde yayınlanmasını müteakip en geç on iş günü içinde sözleşmelerin imzalanması gerektiği ifade edilen açıklamada, Başvuru sahiplerinin bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere Ajansa başvurmaması halinde ise destek kararı iptal edilecek. Başvuru sahiplerinin sözleşme imzalama randevu tarihi ve bu aşamada istenecek evraklar için Ajans Program Yönetim Birimi ile irtibata geçmeleri gerekiyor. Mevzuat gereği yıl sonuna kadar açık kalan ve 3. dönem olarak yürütülen teknik destek programları bölgedeki yerel aktörlerin, bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamayı amaçlıyor denildi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber AHİKA 2012 Teknik Destek Programı 3. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER