Ahlatlı erkekler artık daha bakımlı

Ahlatlı erkekler artık daha bakımlı


BİTLİS (A.A) - Ahlat ilçesinde hizmet veren bir erkek kuaförü, müşterilerine saç sakal tıraşının yanı sıra, yüz maskesi, ağda, cilt bakımı ve buhar seansı uyguluyor.
     Kuaför İmdat Yürüyen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceleri yadırgansa da sonradan ilçe halkının bu yeni uygulamalara alıştığını söyledi.
     Yürüyen, şunları ifade etti:
     Müşterilerime saç ve sakal kesimi, cilt bakımı, maske ve buhar yapıyorum. Daha sonra sodayla yüzü yıkıyoruz. Bir kişinin tıraş ve cilt bakımı yaklaşık bir saati buluyor. Müşterilerim genel olarak 2-3 haftada bir cilt bakımına geliyor. Gerçekten de memnun kalıyorlar. Günde ortalama 4-5 kişi cilt bakımı için geliyor. İlk olarak saç ve sakalı kestikten sonra müşterinin isteğine göre bitkisel veya kil maskesi yapıyoruz. Maskeyi sürdürten sonra 15-20 dakika kadar kurumasını bekliyoruz. Yüzü iyice yıkayıp temizledikten sonra, yüze buhar uyguluyoruz. Buharın ardından cilt iyice yumuşadıktan sonra, istenmeyen tüyler için ağda kullanıyoruz. Ağda sonrası müşterimizi ciltte bulunan tüy ve siyah lekelerden kurtarıyoruz.
     Müşterilerden Murat Yıldırım ise, 2 hatada bir tıraş için kuaföre geldiğini, tıraşla birlikte cilt bakımı da yaptırdığını ifade etti.
    
     Muhabir: Selcan Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlatlı erkekler artık daha bakımlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER