AİBÜde 3. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide

AİBÜde 3. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme başladı


BOLU (A.A) - Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalınca düzenlenen 3. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme kongresi başladı.
     AİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salonda başlayan ve 3 gün sürecek olan 3. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme kongrenin açılış törenine, Bolu Vali yardımcısı Ömer Eru, Belediye Başkan yardımcısı İhsan Ağca, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ile çeşitli üniversitelerin öğretim üyeleri ve çevre okullarda görev yapan öğretmenler katıldı.
     Törende AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri Uğur Alpagut ve Sadık Yöndem keman ve bağlama eşliğinde bir müzik dinletisi sundu.
     AİBÜ Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı ve Kongre Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya Nartgünün kongre süreci hakkında verdiği bilgilerin ardından, kongrenin açılış konuşmasını AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun yaptı.
     2010 yılından itibaren üniversitede yapılan çalışmalardan ve yapılan yatırımlardan bahseden Prof. Dr. Coşkun, Eğitim insan hayatı için çok önemli. Bu nedenle eğitim fakültemiz bizim göz bebeğimiz ve eğitim fakültemizin ihtiyaçlarının karşılanması için ayrıca gayret sarf ediyoruz diye konuştu.
     Törenin sonunda, eğitim ve psikolojide ölçme ve değerlendirme ile kongreye yaptıkları katkılardan dolayı bazı öğretim üyelerine plaket verildi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AİBÜde 3. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER