AİBÜnün 20. yıl etkinlikleri

AİBÜnün 20. yıl etkinlikleri -Etkinlikler kapsamında halk oyunları gösterisi ve fotoğraf sergisi düzenlendi


BOLU (A.A) - Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)nde halk oyunları gösterisi ve fotoğraf sergisi düzenlendi.
     Bolu Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından AİBÜnün 20. yıl etkinlikleri kapsamında bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif projeler hazırlandı.
     Bolu MYO Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
     Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök, yüksek okulda mobilya, makine ve elektrik başta olmak üzere 14 bölüm bulunduğunu ve öğrenci sayısının yıldan yıla arttığını vurgulayarak, bu yıl rektörlüğün desteğiyle Bolu Meslek Yüksek Okuluna 1 milyon liralık alt yapı çalışması yapıldığını ifade etti.
     AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ise üniversitenin kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla düzenlenen bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerden hem üniversitenin hem de Bolu halkının yararlandığını vurgulayarak, bu kapsamda Bolu Meslek Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirilen etkinliği düzenleyenleri tebrik etti.
     Konuşmaların ardından, Bolu Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Sıdıka Kilitçi danışmanlığındaki Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğunun sunduğu gösteri ilgiyle izlendi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AİBÜnün 20. yıl etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER