AİBÜ Çim Hokeyi takımına AVMden destek

AİBÜ Çim Hokeyi takımına AVMden destek


BOLU (A.A) - Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Çim Hokeyi takımına Alış Veriş Merkezin sponsor oldu.
     Boludan milli takımına 11 sporcu gönderen AİBÜ Bayan Çim Hokey Takımına, Bolu Dağı A.Ş bünyesinde hizmet veren alışveriş merkezinden destek geldi.
     Alışveriş merkezinde düzenlenen basın toplantısına Bolu Dağı AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur, Çim Hokey Takımı Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan ve Antrenör Yasin Yükselen katıldı.
     Hem Boluyu hem de Türkiyeyi temsil eden genç sporculara yıl boyunca destek olacaklarını söyleyen Umur, Çim Hokey Bayan Takımımızın bir yıl boyunca sponsorluğunu Highway olarak biz yapacağız. Artık AİBÜ Highway Çim Hokey Bayan Takımı olarak anılacak. Kendileri ciddi ekonomik sıkıntılar çektiler. Bundan sonra çekmeyecekler. Şubat ayı sonunda Portekizde düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonasından başarıyla döneceklerini umuyoruz dedi.
     AVM yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eden AİBÜ Bayan Çim Hokeyi Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan Bizler bugüne kadar destek alamadık. Birçok yerden destek istedik ancak geri dönen olmadı. Bundan sonra hem Boluyu hem ülkemizi hem de Highwayi başarıyla temsil edeceğiz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Bolu Dağı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur ile Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan, sponsorluk sözleşmesi imzaladı.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AİBÜ Çim Hokeyi takımına AVMden destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER