AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve

AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açıldı -Bolu Valisi Özçimen: -"Bolu, bir turizm merkezi oluyor, aynı zamanda ilçelerimizi de turizm merkezi haline getirmeye çalışıyoruz" (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi törenle açıldı.
     Bolu Valisi İbrahim Özçimen, törende yaptığı konuşmada, Bolu halkının kıymet bilen insanlardan oluştuğunu, merhum İzzet Baysala verdikleri değeri hastaneye de vereceklerini söyledi.
     Sağlık turizmine özel önem verdiklerini, bu konuda iddialı olmak istediklerini vurgulayan Özçimen, "Arkadaşlarımızı sağlık konusunda iddialı olabilmemiz için bazı çalışmalar yapmak üzere Dubaiye gönderdik. Burada bazı çalışmalar yapacaklar ve Bolunun sağlık turizmi açısından gelişmesini sağlayacak sonuçlar alamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
     Boluda yatırımların devam edeceğini ve hastanenin yapıldığı Karacasu beldesinde iki tane 5 yıldızlı otel yapılacağını kaydeden Özçimen, şunları anlattı:
     "Şu anda açıklayamadığımız ama Bolunun dünya çapında adını duyuracak olan bir çalışmayı da buraya kazandıracağız. Bolu, bir turizm merkezi oluyor aynı zamanda ilçelerimizi de turizm merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Yeni tesisler ve yatırımları ilimize çekmeye çalışıyoruz. Bizlerden önce Boluya yıllarını vermiş ve eserler kazandırmış İzzet Baysala minnet duygularımızı tekrar tekrar dile getiriyoruz. İnşallah burada tedavi olan hastalarımız en kısa sürede sağlıklarına kavuşur ve merhum Baysala dua etmeye devam ederler."
     Konuşmaların ardından Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, binanın üniversiteye devri için protokol imzaladı.
     İmza atılmasının ardından kurdele kesildi.
     İzzet Baysal Vakfı ve AİBÜ tarafından 19 milyon liraya inşa edilen hastanede 147 yatak, süit odalar, rehabilitasyon odaları, tedavi üniteleri ve termal havuzlar bulunuyor.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER