AIESEC lise öğrencilerini 50 farklı kültürle

AIESEC lise öğrencilerini 50 farklı kültürle biraraya getirecek


ADANA (A.A) - Türkiye İktisadi ve Ticari İlimler Akademileri Staj Komitesi Derneği (AIESEC) 10 farklı ilde düzenlediği Dünya Bize Katılıyor Projesi kayıtları başladı.
     AIESECten yapılan yazılı açıklamada, 25 Haziran-6 Temmuz ve 16-27 Temmuz tarihlerinde 2 kamp dönemi olarak düzenlenen ve Dünya Bize Katılıyor Projesinin kayıtlarının başladığı ve katılımın ücretsiz olduğu belirtildi.
     Aynı anda Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Kocaelide gerçekleşecek projede yer alacak ortalama 50 farklı ülkeden 200 üniversite öğrencisinin, okudukları bölümlerle ilgili bilgiler vererek, lise öğrencilerinin ileride yapacakları meslek tercihlerine de katkı sağlayacaklarının ifade edildiği açıklamada, projenin Adanadaki ilk ayağının Güney Alfa Dershanesi sponsorluğunda gerçekleşeceği vurgulandı.
     Açıklamada, projede öğrencilere çeşitli yetkinlik oyunları ve öğrenme ağları ile yaratıcılıklarını ön plana çıkaracakları, yabancı dillerde konuşma pratiği, farklı kültürleri tanıma, zaman yönetimi, takım olma ve liderlik gibi konularda kişisel gelişim imkanı sağlanacağı kaydedildi.
     AIESECin sunduğu kişisel gelişim programı hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler www.aiesec.org.tr web sitesini ziyaret ederek ya da bulunduğu ildeki AIESEC şubesini arayarak daha ayrıntılı bilgi alabilirler.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AIESEC lise öğrencilerini 50 farklı kültürle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER