Aile eğitim seminerine katılan verilelere sertifika

Aile eğitim seminerine katılan verilelere sertifika


ANTALYA (A.A) - Kumluca ilçesindeki Kasapçayırı Ortaokulunda düzenlenen aile eğitim seminerine katılan verileler sertifika verildi.
     Kasapçayırı Ortaokulunda sertifika törenine düzenlendi.
     Okul Müdürü Ramazan Topaç, törende yaptığı konuşmada, aile eğitim seminerinin beşincisini gerçekleştirdiklerini ve bu seminerlere toplam 80 velinin katıldığını söyledi.
     Rehber öğretmen İsmail Parlakay da bilinçli veliler ve ailelerle daha sağlıklı toplumların oluşacağını belirtti. Teknolojinin ve yeni yetişen neslin çok çabuk değiştiğini buna ayak uyduramayan ailelerde çocuklarla ebeveynler arasında çatışma yaşandığına dikkati çeken Parlakay, Maalesef günümüzde sıkça karşılaştığımız kuşak çatışması da bu yüzdendir. Burada hep kaybeden genelde çocuk olur, ama o çocuk gelecek için farklı bir kimlikle büyür. Belki bunun sonucu telafi bile edilemez. Burada bizlere ve ailelere büyük görevler düşüyor dedi.
     Konuşmaların ardından seminere katılan velilere Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Omsan Şahin ve okul idarecileri tarafından sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Aile eğitim seminerine katılan verilelere sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER