Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: -Biz, AK Parti Hükümeti olarak hem bu dünya için temel ihtiyaçları giderecek şekilde çalışıyoruz hem maneviyatımız açısından bu güzel eserlerin oluşmasında çok hassas bir şekilde çoğalmasına


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Biz, AK Parti Hükümeti olarak hem bu dünya için temel ihtiyaçları giderecek şekilde çalışıyoruz hem maneviyatımız açısından bu güzel eserlerin oluşmasında, çok hassas bir şekilde çoğalmasına vesile oluyoruz dedi.
     Bakan Şahin, Gaziantepte, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamlandığında Türkiyenin en büyük camilerden biri olacak Akkent Camisinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, gönüllerinin, ruhlarının ve maneviyatların mutluluğunun böyle eserlerin yapılmasıyla çoğaldığını söyledi.
     Hz. Peygamberimiz, camilerimize, mescitlerimize Allahın evi diyor. Allahın evinde bir araya gelmek, toplanmak hem bizim inancımıza göre ebedi hayata eserler bırakmak hem de bu dünya için, insanlar için, insanlık için yardım etmek, yardımlaşmak, dayanışmak, onun verdiği manevi hazzı da bütün yüreğimizde hissetmektir diyen Şahin, bu bakımdan yapılan hizmetlerin çok önemli olduğunu belirtti.
     Konuşmasında, AK Parti Hükümetinin icraatlarına da değinen Şahin, şunları kaydetti:
     Biz, AK Parti Hükümeti olarak hem bu dünya için temel ihtiyaçları giderecek şekilde çalışıyoruz hem maneviyatımız açısından bu güzel eserlerin oluşmasında, çok hassas bir şekilde çoğalmasına vesile oluyoruz. Allah kabul eder inşallah. Tabii özellikle mescitler ve camiler için yine Hz. Peygamberimizin söylediği çok güzel bir hadis var, söz var, diyor ki Gökyüzündeki yıldızlar nasıl yeryüzünü, yeryüzündeki ehilleri aydınlatıyorsa Allahın mescitlerindeki, camilerindeki yapılanlar da gökyüzü ehlini aydınlatacaktır. Bunlar birbirini tamamlayan çalışmalar, birbirini tamamlayan eserler. Ezanlar bizim inancımızın bir simgesi, inancımızın bir göstergesi. Dünyanın neresine gidersek gidelim ezan sesini duyduğumuz zaman çok farklı duygular hissediyoruz. Böylelikle ben bu çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER