AK Partide Halk Günü uygulaması

AK Partide Halk Günü uygulaması -AK Parti Eskişehir Milletvekili Can: -İnşallah 2014 yılı seçimlerinde, AK Parti belediyeciğini Eskişehire göstermiş olacağız


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, İnşallah 2014 yılı seçimlerinde, AK Parti belediyeciğini Eskişehire göstermiş olacağız dedi.
     Can, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Günü uygulaması öncesi gazetecilerle bir araya geldi.
     Önceki gün, AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Toplantısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildiğini anımsatan Can, şöyle konuştu:
     Başbakanımızın hem teşkilatçı olması hem de belediye başkanı olması sebebiyle teşkilat olarak nasıl çalışacağımızı, tavsiyelerini ve tecrübelerini bizimle paylaştı. Başbakanımızdan bu tür tavsiyeler almak bizim için de bir onurdur. Birilerini telaşlandırdık. Bizler de bu katılımdan heyecanlandık. İnşallah 2014 yılı seçimlerinde, AK Parti belediyeciğini Eskişehire göstermiş olacağız.
     Can, Eskişehire Türk Dünyası Kültür Başkentliği kapsamında kalıcı eserlen yapılacağını belirterek, Bununla ilgili, gençlik merkezi, kongre merkezi, Yunus Emre Enstitüsü, Sanorama Müzesi, Yunus Emre Külliyesi ve Türk Dünyası Etnografya Müzesini Eskişehire kazandıracağız diye konuştu.
     Can, bir gazetecinin Yeni yapılacak garın ihalesi yapıldı mı- sorusuna, ihale sürecinin başladığını, tekliflerin alınmaya başladığını ve incelendiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Partide Halk Günü uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER