AK Partide teşkilat çalışmaları

AK Partide teşkilat çalışmaları


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, Bizim salonlarımız sokaklar ve meydanlar, ofislerimiz halkın evi ve iş yerleridir dedi.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Pamuk, Seyhan ilçe binasında, yöneticilerle teşkilat çalışmaları ve seçim konusunda değerlendirme toplantısı yaptı.
     Teşkilat mensuplarının çok iyi olduğunu bu nedenle aralarına nifak ve fitne giremediğini belirten Pamuk, Herhangi bir fitne teşebbüsü, bu birlik ve beraberlik tarafından anında çemberin dışına itiliyor dedi.
     Pamuk, en iyi hizmetin halkı en çok memnun eden hizmet olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     AK Parti, hangi hizmetin yapılacağını ve önceliğini halkın bilgisine başvurarak belirliyor. Hizmetlerin her aşamasında halk var. AK Partinin kuruluş fikri milletten çıkmıştır. Kurulduğu günden bu yana da tüm politikaları milletin istek ve arzuları doğrultusunda olmuştur. AK Parti millet ne istiyorsa onu yapıyor. Biz Seyhan İlçe Teşkilatı olarak millet ile aynı ortamda bulunuyoruz. Seyhan İlçe Teşkilatı tüm kademeleri ile mobil bir teşkilattır. Bizim salonlarımız sokaklar ve meydanlar, ofislerimiz halkın evi ve iş yerleridir.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Partide teşkilat çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER