AK Partinin 3. Bölge Yerel Yönetimler

AK Partinin 3. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı -Sivas İl Teşkilatı, Samsunda yapılan toplantıya katıldı


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Teşkilatının, Samsunda yapılan 3. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısına katıldığı bildirildi.
     AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Canik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, yerel yönetimlerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdinin yanı sıra 3. Bölge Koordinatörü Alparslan Kavaklıoğlu, bölge milletvekilleri, Samsun, Sivas, Amasya, Tokat, Çankırı, Kastamonu ve Sinop illerinden belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe başkanları ile diğer yetkililerin katıldığı belirtildi.
     Toplantıda, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve çok sayıda parti yöneticisinin de hazır bulunduğu kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Sivas İl Başkan Yardımcısı ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Zeki Tunç, Sivastan yoğun katılımın olduğu toplantının oldukça yararlı geçtiğini belirtti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Partinin 3. Bölge Yerel Yönetimler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER