AK Partinin 11. kuruluş yılı

AK Partinin 11. kuruluş yılı -Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu: -Lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 11. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, lider bir ülke olma adına samimi bir niyetle çıktıkları yolda 11 yılı geride bıraktıklarını bildirdi.
     Uncuoğlu, partisinin 11. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ve gelecek için kalıcı çözümler üretmek ve medeniyet yarışında Türkiyeyi daha da ön plana çıkarmak için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, Türkiyeyi reformlar ülkesi haline getirdiklerini ifade etti.
     Birlik ve beraberliği bozmadan, sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ettiklerine dikkati çeken Uncuoğlu, şunları kaydetti:
     Ekonomiden sağlığa, eğitimden kültüre, altyapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik. Bunları yaparken tek başımıza değildik. Halkımızın bize olan güveni ve inancı da bizimle birlikteydi. Birlikte başardık, birlikte inşa ettik.
     Bugün 11. yıl dönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin ve gelecekteki bizlerin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır. Milletimizden aldığımız emaneti koruyup kollamaktır. Var gücümüzle çalışmaya, kardeşliğin adresi olmaya devam edeceğiz.
     Daha iyisini yapmak için, milletimize hizmet için, Sakarya ve Türkiye için durmak yok, yola devam diyor, AK Partimizin yeni yaşının ülkemize, milletimize, Sakaryamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 11. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Partinin 11. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER