AK Partinin Çiğlideki bayramlaşmasında ufak çaplı

AK Partinin Çiğlideki bayramlaşmasında ufak çaplı patlama -AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Yılmaz: -Çocuk işi değil, ama cana kastedecek bir şey de olmadı


İZMİR (A.A) - AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı önünde ufak çaplı patlama meydana geldi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığından yapılan bayramlaşmaya katılan partililer ile ilçe yöneticilerin, il başkanlığındaki bayramlaşmaya gitmek üzere bina dışında toplandıkları sırada ufak çaplı bir patlama meydana geldi. Herhangi bir yaralanma ya da hasara yol açmayan patlama sırasında kısa süreli panik yaşandı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan inceleme ve elde edilen ilk bulgular ışığında, patlamaya partililerin olduğu yere atılan bir maytabın neden olduğu bildirildi.
     AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz da AA muhabirine yaptığı açıklamada, partide bayramlaşma yaptıklarını, il başkanlığına gitmek üzere dışarıda araçlara binerken kalabalığın oluştuğu anda patlamanın yaşandığını söyledi.
     Patlamanın ardından yerde 5-6 plastik düzenek gördüklerini belirten Yılmaz, Yüksek ses çıktı. Kimseye zarar gelmemesi sevindiricidir. Nereden geldiği belli olmadı, yukarıdan atıldığı düşünülüyor. Tespit için için kameralardaki görüntüler izlenecek. Çocuk işi değil, ama cana kastedecek bir şey de olmadı dedi.
    
     Muhabir: Seyhan Kurtman
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Partinin Çiğlideki bayramlaşmasında ufak çaplı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER