AK Partinin yerel yönetimler bilgilendirme toplantısı

AK Partinin yerel yönetimler bilgilendirme toplantısı -2012 yılı 1. dönem Yerel Yönetimler Bilgilendirme Toplantısı Bala Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi


ANKARA (A.A) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bala İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 2012 yılı 1. dönem Yerel Yönetimler Bilgilendirme Toplantısı Bala Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.
     Toplantıya Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları Pınar Gençay, Mesut Bayat, Samir Altunkaynak, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Keskin, İl Genel Meclisi Üyesi H. Murat Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
     2009 yılından bu yana ilçede yapılan çalışmalar, faaliyetler ve yatırımlardan bahsedilen toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Üyesi H. Murat Yıldırım, Balaya Ankara Valiliği İl Özel İdaresi bütçesinden yapılan yatırım ve çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz, asfaltsız köy yolumuz kalmadı, susuz hiçbir köyümüz yok, bu yıl yeni yapılacak su depoları ile 3 köyümüz Tepeköy arıtma tesisinden su alacak dedi.
     Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz ise ilçeye son üç yılda Ankara Büyükşehir Belediyesinin desteği ile alt yapı, kanalizasyon, içme suyu, asfaltlama, park ve bahçe düzenlemeleri, imar çalışmaları ve gençlik merkezi binası gibi çalışmalar ile yaklaşık 30 milyon Türk Lirası tutarında yatırım yapıldığını söyledi.
     Hükümet programına alınan, yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmalara da değinen Bala Belediye Başkanı Gürbüz Stadımız tamamlandı. Hükümet konağı, halk eğitim merkezi binası inşaat çalışmaları devam ediyor. Planlaması tamamlanan Kültür Merkezimizin ise inşaatına bu yıl başlanacak. Bu hizmetlerin de tamamlanması ile Bala Cumhuriyet tarihinden bu tarafa almış olduğu yatırımlardan daha fazla yatırımı son 3 yıl içinde almış olacak dedi
     AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesut Bayat ise yaptığı konuşmada, Belediye Başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmalar ile örnek aldığımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiyede belediyecilik anlamında çığır açmış ve belediyelerimizin çalışmalarında ekol olmuştur. Balada da bu ekol ile yürütülen çalışmaların ve projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz dedi.
     Toplantı sonunda, heyet hatıra fotoğrafı çekildi.
     (YY-BİL)
<< Önceki Haber AK Partinin yerel yönetimler bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER