AK Parti Adana İl Başkanlığı Danışma

AK Parti Adana İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı -İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı: -Ülkemiz geri kalmış ülkeler içinde sayılırken bugün gelişmekte olan ülkelerin en başında sayılıyor. Bunda payı olanlar elbette şükretmeliler


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Ülkemiz geri kalmış ülkeler içinde sayılırken bugün gelişmekte olan ülkelerin en başında sayılıyor. Bunda payı olanlar elbette şükretmeliler dedi.
     Yağcı, Seyhan Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Adana İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısında, il başkanlığı görevinin, unutamayacağı bir son görev olduğunu söyledi.
     Konuşmalardan önce gösterilen slayt gösterisini izlerken kendi kendine hamd ettiğini belirten Yağcı, bunun nedeninin, AK parti kadroları içinde olmasından kaynaklandığını ifade etti.
     Şükrettim, şükrettim ki bu kadronun içindeyim, sizlerin içindeyim, Allah bana sizlerle beraber bu millete ve hemşehrilerime hizmet imkanı verdi diyen Yağcı, şunları kaydetti:
     Başbakanımız 14 Ağustos 2001deki toplantıda Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dediği zaman, ben de oraydım. Bugün 11 yıl oldu. Bu geçen 11 yılda zaman bize bir şey gösterdi ki, o günden sonra hakikaten hiçbir şey eskisi gibi olmadı. O günden sonra olan her şey, alnımızı ağartacak, göğsümüzü kabartacak muhteşem icraatlarla geçen bir dönem oldu. Bu devri bize yaşatanlara teşekkür ediyorum. Bu yapılarlar kafimi- değil. Ülkemiz, geri kalmış ülkeler içinde sayılırken bugün gelişmekte olan ülkelerin en başında sayılıyor. Bunda payı olanlar elbette şükretmeliler. Hizmet manasında bundan elbette gururlanılmalı.
     Yağcı, Adanada 6 aydır yaptıkları çalışmalarla üye sayısının arttığını da söyledi.
     Göreve gelmeden önce 126 bin 535 olan üye sayısının 162 bin 97ye ulaştığını ifade eden Yağcı, Bize verilen hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artış oranımız il bazında yüzde 28. Bu ilk bakışta iyi gibi görünse de daha ileriye gitmemiz gerekir dedi.
     Yağcı, en azından Adana olarak Türkiye ortalamasına göre yüzde 15i tutturmaları gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti.
     Onun için hepimizin yapacak çok işi var. Bunu hep beraber yapacağız. Bu partiye gönül verenlerin de mutlaka kaydını yaptırmamız lazım. Bu bir nevi nikahtır. Gönüldaşlarımızın partimizle nikahını kıymamız lazım. Kaydolan insanlarımız kolay kolay bu partiden vazgeçmez. Zaten vazgeçen yok ama biz işimizi sağlam tutalım. Hep beraber bunun için gayret göstermemiz gerekir. İleriye ulaşan bir kitle olmak durumundayız. İnşallah bu noktaya da geleceğiz. Sıfırdan başladık 11 yıl dolmadan bu noktalara geldik. Bunda katkısı olanlara ve eski il başkanlarımıza çalışmaları nedeniyle şükranlarımı arz ediyorum. Hepsi birer adım teşkilatımızı ileriye doğru götürmüşlerdir.
     Yağcı, partisinin genel merkezince bu güne kadar yapılan hizmetlerle ilgili hazırlanan kitapçıkların da dağıtılacağını söyledi.
     Partililere ulaştırılacak bu kitabı iyi okumalarını ve hizmetleri tek tek anlatmalarını isteyen Yağcı, Nereden nereye geldiğimizi ifade eden bu kitapçıkları tüm partililerimizin mutlaka iyi okumaları, bunları anlatmalarını ve okutmalarını istiyorum. Birçok hizmetler yapılıyor ama bunu bizim hatırlatmamız gerekir dedi.
     Yağcı, partililerden, belediye başkanlığı seçimleri için çok çalışmalarını ve oy oranını yükseltmelerini de istedi.
     Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürkün de 8 yıllık hizmet dönemine ilişkin çalışmalarını anlattığı toplantıda, partiye katılanlara rozetleri takıldı, Adana ve Kozanda AK Parti Siyaset Akademisinde ilk 3e girenlere sertifikaları verildi.
     Toplantıya Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Adana İl Başkanlığı Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER