AK Parti Adana Milletvekili Gürkandan

AK Parti Adana Milletvekili Gürkandan Kurban Bayramı mesajı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Kurban Bayramının, barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını diledi.
     Gürkan, yazılı açıklamasında, bayramların ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yakınlaştıran, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günler olduğu belirtti.
     Gürkan, mesajında şunları kaydetti:
     İnsanlarımızın birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler, toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır.
     Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de hiç şüphesiz Kurban ibadetidir. Kurban ibadeti bizlere, bir yandan kişinin Allaha yakınlaşmasını sağlarken, aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Gürkandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER