AK Parti Adana Milletvekili Gürkan, Seyhan

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan, Seyhan iftarına katıldı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Seyhan İlçe teşkilatı tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı.
     Döşeme Mahallesinde AK Parti Seyhan İlçe Binası önünde verilen iftar yemeğine, Fatoş Gürkanın yanı sıra, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Gürkan, buradaki konuşmasında, 2001 yılında yeni bir siyaset anlayışı ile yola çıktıklarını ve 10 yılda AK Partinin önemli projelere ve hizmetlere imza attığını söyledi.
     Ramazanın güzelliğini yaşamak ve halkla bütünleşmek gerektiğine inandığını ifade eden Gürkan, Ramazan birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Gün birbirimizle kenetlenme günüdür. Ayrılma ve bölünme günü değildir. Ramazan mutluluk ve coşkuyu da beraberinde getirmektedir. Bu anlamda Ramazanın güzelliğini yaşamalı, halkımızla bütünleşmeliyiz diye konuştu.
     Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine beklenenin üzerinde katılım olması nedeniyle, katılanların mağdur olmaması için ikinci defa yemek istendi ve vatandaşlara dağıtıldı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Gürkan, Seyhan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER