AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydından taziye

AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydından taziye ziyaretleri


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Şırnakın İdil ilçesinde, Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Rotha eşlik eden polis aracının tırla çarpışması sonucu şehit olan polislerden Serkan Ağcanın Kozandaki ailesi ile vefat eden Saimbeyli eski belediye Başkanı Mehmet Uyanıkın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Küçükaydın, şehit Serkan Ağcanın Varsaklar Mahallesi Alpagut Sokaktaki taziye evine gelerek baba Sezai Ağca ve diğer aile üyelerine baş sağlığı diledi.
     Güvenlik güçlerinin ülkenin huzuru ve güveni için gece, gündüz demeden çalışarak vatanları için canlarını ortaya koyduklarını belirten Küçükaydın Şehit Serkan kardeşimiz de başarı ile görev yaparken ülkesi için şehit olan bir kardeşimiz. Allah sabır versin. Elbette acınız çok büyük, inşallah başka böyle üzücü hadiseler yaşamayız dedi.
     Şehit Serkanın babası Sezai Ağca ise oğlunu genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.
     Milletvekili Küçükaydın, Saimbeyli ilçesinde ise belediye başkanlığı ve AK Parti ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Uyanıkın vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Küçükaydın, merhum Uyanıkın belediye başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulunduğu sırada dürüst ve çalışkan kişiliği ile Sambeyliye büyük hizmetleri olduğunu ifade ederek, ailesine sabır ve baş sağlığı diledi.
     Küçükaydının taziye ziyaretlerine kardeşi Prof. Dr. Mustafa Küçükaydın ile Kozan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Arık da katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydından taziye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER