AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Aktan

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Aktan AAya ziyaret -AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Ak: -"AA, Türkiyenin ve Türk insanının sesini yansıtmaya başladı"


SAKARYA (A.A) - AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Ak, burada yaptığı konuşmada, AAnın önemli bir ivme kazandığını belirterek, ajansın haberlerini keyifle takip ettiğini söyledi.
     Basının sivil toplum örgütlerinin görüşlerini halka aktarması açısından önemli bir işlev gördüğüne dikkati çeken Ak, "AA, Türkiyenin ve Türk insanının sesini yansıtmaya başladı. Haberler de sadeleşti, net mesajlar veriliyor. İnsanlara mesajı net, kısa ve öz cümlelerle verirseniz daha etkili olur" diye konuştu.
     Ak, Sapanca ilçesindeki Soğucak Yaylasına otel ve teleferik yapılması ve göl kenarındaki yoğunluğun azaltılması gerektiğini kaydederek, "Sakarya kongre turizmi için ideal çünkü termal turizmi var, göl sporları açısından da Sapanca Gölü var" ifadesini kullandı.
     AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik ise Balkanlar, Ortadoğu ve Kafkaslar bölge müdürlüklerinin faaliyete geçmesiyle kurumun dünyanın en itibarlı ve güçlü ajansları sıralamasındaki yerini yukarılara taşıdığını belirterek, AAnın 100. yıl vizyonunda 2020ye kadar "dünyanın en etkili ilk 5 ajansı" arasına girme hedefinin yer aldığını söyledi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Aktan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER