AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: -Biz Aydında Büyükşehir ile ilgili olarak Kocaeli modelini uygulamak istiyoruz


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Biz Aydında Büyükşehir ile ilgili olarak Kocaeli modelini uygulamak istiyoruz dedi.
     Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın ili sınırları içerisinde yaşayan halkın arasında Aydın Büyükşehir olmasın diyenlerin bulunduğunu ancak bu söylemin çok yanlış olduğunu belirtti.
     Bu tip söylemlerin yanlış bilgilendirmelerden kaynaklandığını dile getiren Kılınç, Hiç kimse mağdur olmayacak. Hiçbir kimse açıkta ve sahipsiz kalmayacak. Biz Aydında Büyükşehir ile ilgili olarak Kocaeli modelini uygulamak istiyoruz dedi.
     Aydında çok güzel çalışmalar yapıldığını anlatan Kılınç, şöyle konuştu:
     Bölgenin ilk barajı Kemer barajının doluluk oranı şu anda yüzde 100 oldu. Dandalaz barajımız su tutmaya başladı. Balkanların ve orta doğunun en büyük eseri olan KOMER Kuşadasıda hizmete girdi. Jeotermal kaynaklar ve rüzgar enerjisi çok önemli. Bunlarda il sınırlarımız içerisinde mevcut. Hepsinden de faydalanmak istiyoruz. Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu eski binasını depreme dayanıksız oluşu nedeni ile yıktık. Şimdi yeni okul binamız yapılacak. 400 yataklı devlet hastanemizin binası tamamlandı. Bu yıl nisan aylarında hizmete girecek. Güzelköyde 200 dönümlük arazi üzerinde Kız Meslek Lisesi ve kampüs yapılacak. Yine Sümer Kampus yakınında 500 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu yapılacak. Şunu hiçbir zaman unutmayalım Türkiye özel sektörün omuzları üzerinde yükseliyor. Kaynaklar iyi kullanılarak bu başarılacak.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER