AK Parti Ballıca Teşkilat Toplantısı

AK Parti Ballıca Teşkilat Toplantısı


TRABZON (A.A) - AK Parti Ballıca Belde Teşkilatı toplantısı yapıldı.
     Ballıca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Belde Teşkilatı Başkanı Ahmet Aktürk, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belde teşkilat üyeleri katıldı.
     Terzioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm belde yönetimlerini oluşturduklarını belirterek, İlçe yönetim ve yürütme kurulu toplantılarımızı haftalık olarak düzenli şekilde yapıyoruz. Belde teşkilatlarımız da 15 günde bir toplantılarını yapacak. İlçe yönetiminde koordinatör arkadaşlarımızı görevlendirdik. Her belde toplantısına koordinatör arkadaşlarımız da katılacak. Zaman zaman bizler de bu toplantılara katılarak teşkilat üyelerimizle bir arada olacağız diye konuştu.
     Ak Parti olarak 10 yılı aşkın süredir ülkeye hizmet ettiklerini ifade eden Terzioğlu, Sayın Başbakanımız teşkilatlara büyük önem veriyor. Bizler de gerekli hassasiyeti göstererek sayın Başbakanımızın gösterdiği bu özeni göstermeliyiz. Toplantılarımızı aksatmadan yapmalıyız dedi.
     Of olarak siyasette en güçlü dönemi yaşadıklarını kaydeden Terzioğlu, Erdoğan Bayraktar gibi çok değerli bir bakanımız var. Milletvekillerimiz var. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu var. Ülkemiz için gecesini gündüzüne katan bu değerlerimize güç vermek için bizler de mücadele edeceğiz. 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için şimdiden çalışmalarımıza başlıyoruz. Oftaki oy oranımız yüzde 70in üzerinde. Bunu yüzde 80lere, 90lara çıkartmak için mücadele edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Ballıca Teşkilat Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER