AK Parti Bayburt Miletvekili Özbek, BAYGİADı

AK Parti Bayburt Miletvekili Özbek, BAYGİADı ziyaret etti


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Girişimci İşadamları Derneğini (BAYGİAD) ziyaret etti.
     Özbek, İl Başkanı Yusuf Elçi ve bazı partililerle birlikte BAYGİADı ziyaret ederek, Başkan Habip Berber ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
     Özbek, burada yaptığı konuşmada, 28 Şubatın Türkiye adına kara bir gün olarak akla geldiğini belirterek, 28 Şubatı siyasi, bürokratik ve ticari yönde, ülkenin geriye gidişinin temellerinin atıldığı gün olarak hatırlıyoruz dedi.
     Türkiye adına karamsar bir yapı oluşturulmak istendiğini ifade eden Özbek, şunları kaydetti:
     Kaos ortamından bugünlere geldik. 2001 yılında kurulan siyasi bir irade 2002 yılında güçlü şekilde iktidara gelerek 10 yıldır bu mücadeleyi yapıyor, yapmaya da devam edecek. Bazı alanlarda daha atılması gereken adımlar var. Tam demokrasi inşallah bu ülkeye gelecek, terör belası başımızdan gidecektir. 2023 yılında ekonomik olarak dünya devlerinin arasında ilk 10a gireceğimizden hiç endişemiz yoktur. İnşallah Bayburtta bundan gerekli nasibini alacaktır.
     BAYGİAD Başkanı Berber, Bayburt için çalıştıklarını vurgulayarak, 2 yıldır hizmet veriyoruz, 120 üyemiz bulunuyor. Hedefimiz 200 üyeye ulaşmak dedi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Bayburt Miletvekili Özbek, BAYGİADı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER