AK Parti Bitlis milletvekillerinden Kamer Gençe

AK Parti Bitlis milletvekillerinden Kamer Gençe tepki


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Gençin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında mecliste yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.
     Polisevinde basın mensuplarıyla bir araya gelen milletvekilleri Kiler ve Demiröz, son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
     TBMMde, Başbakan hakkında yaptığı konuşmasından dolayı CHP Tunceli Milletvekili Kamer Gençe tepki gösteren Kiler, Kamer Gençte kişilik bozukluğu olduğunu savundu.
     Gençin alkol kullandığını ve o haliyle kürsüye çıkıp konuşma yaptığını ileri süren Kiler, Böylece kürsüde ağızına geleni söylüyor. Barda içki içen bir insanın ruh hali gibi, o da neresinden konuştuğunu bilmiyor dedi.
     Son günlerde yaşanan gelişmeleri herkesin iyi analiz etmesi gerektiğini anlatan Kiler, Bitliste ve bölgede huzurun devamı için atılan adımların geriye gitmemesi için yerelde de karşılık bulması gerektiğini belirtti.
     Bu huzur ve istikrar devam ettiği sürece bizi kimse tutamaz diyen Kiler, vatandaşın da bu huzuru ileri noktaya taşıması gerektiğini kaydetti.
     Milletvekili Demiröz ise Kamer Gençin, TBMMye yakışmadığını bildirerek, CHPnin de Gençin durumunu değerlendirmesi gerektiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Parti Bitlis milletvekillerinden Kamer Gençe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER