AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın:

AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: -CHPnin hazırladığı Sosyalist Enternasyonalin sonuç bildirgesindeki ifadeler, PKKnın ifadeleriyle örtüşmektedir


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHPnin hazırladığı Sosyalist Enternasyonalin sonuç bildirisindeki ifadelerin PKKnın ifadeleriyle örtüştüğünü öne sürdü.
     AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Sayın, cemiyetin yeni yönetiminin basın mensuplarını bir araya getirmek için çabaladığını, cemiyet yönetimine destek olacaklarını söyledi.
     Gazetecilik mesleğinin zor şartlar altında çalışmayı gerektirdiğine dikkati çeken Sayın, Sizler gece gündüz demeden çalışıyor ve çabalıyorsunuz. Biz siyasilerin sizlere destek olması gerekiyor, bu konuda elimizden geleni yapacağız dedi.
    
     -CHPyi eleştirdi-
    
     CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun Sosyalist Enternasyonalin başkan yardımcılığına seçildiğini ifade eden Sayın, şöyle konuştu:
     Başkan yardımcısı olması sebebiyle Kılıçdaroğlunu tebrik ediyorum. Sosyalist Enternasyonalin sonuç bildirgesinde PKK terör örgütünün katliamlarının Filistindeki özgürlük mücadelesine benzer bir hareket olduğu ve bu hareketin bölgedeki bütün ülkelerle çözülmesi gerektiği gibi bir sonuç açıklanmıştır. Aldığımız bilgiye göre, yanlış bilgilendirilmediysek, sonuç bildirgesinin hazırlanması bizzat CHP tarafından kaleme alındı ve imzalandı. Bu bildirgenin altında Sayın Kılıçdaroğlunun imzası var.
     Ben Kılıçdaroğlu ve CHPyi, yürekleri yanan Türk milletine şikayet ediyorum. CHPnin hazırladığı sonuç bildirgesinde yer alan ifadeler, PKKnın ifadeleriyle örtüşmektedir. Dolayısıyla CHPnin hangi zihniyete hizmet ettiği ortaya çıkmıştır.
     Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, cemiyetin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER