AK Parti Bursa Milletvekili Aydın:

AK Parti Bursa Milletvekili Aydın: -Bölgeden geçecek Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, hem Orhangazi hem de bölge için bir kırılma noktası olacak


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolunun hem Orhangazi hem de Bursa için bir kırılma noktası olacağını belirtti.
     Aydın, yaptığı açıklamada, Orhangaziye 1970li yıllarda sanayinin gelmesi ve bölgede sanayileşmenin başlamasının, ilçe için bir kırılma noktası olduğunu ve bundan sonra ilçenin kaderinin değişmeye başladığını ifade etti.
     Sanayileşme sayesinde Orhangazinin büyüdüğünü ve ekonomik anlamda güçlendiğini anlatan Aydın, Geçmişte sanayileşme, Orhangazi için nasıl bir kırılma noktası olmuşsa, bölgeden geçecek Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu da hem Orhangazi hem de bölge için bir kırılma noktası olacak dedi.
     Otoyolun, Orhangazinin gelecekteki kaderini de değiştireceğini belirten Aydın, Geleceği planlayarak, otoyolun olumsuzluklarını minimize ederek, Orhangaziyi gelecekte daha yaşanabilir, daha müreffeh bir ilçe şekline getirebiliriz. Değerli ilim adamlarımız ve akademisyenlerimizin de ortaya koyduğu gibi otoyol bölgeye büyük avantajlar getirecek diye konuştu.
    
     Muhabir : Musa Öztürk - Cem Şan
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Parti Bursa Milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER