AK Parti Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Danışma Meclisi toplantısı -İl Başkanı Yağcı: -2013 yılında kurban olduğum Allah, Adanaya verdikçe veriyor


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, 2013 yılında kurban olduğum Allah, Adanaya verdikçe veriyor dedi.
     Yağcı, Seyhan Kültür Merkezinde düzenlenen, AK Parti Adana 53. Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, il teşkilatı formatında bir değişiklik yaptıklarını ve bu değişikliğin tüm Türkiyede beğenilerek uygulanmaya başlandığını söyledi.
     Formatın işleyişi hakkında bilgiler veren Yağcı, Uygulanacak yeni formatla, yerel yöneticilerin daha fazla bilgi sahibi olması hedefleniyor diye konuştu.
     Yağcı, bundan sonraki danışma meclisi toplantılarının basına kapalı yapılacağını belirterek, Çünkü, bu il teşkilat toplantısıdır. Biz burada halka yönelik coşkulu bir toplantı yapmaktan ziyade kendi kendimizi değerlendireceğimiz bir toplantı yapacağız şeklinde konuştu.
     AK Partinin Adanada çok etkin rol almaya başladığını dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:
     Sizdeki bu coşku, bu şevk, bu gayret, bu ittifak, bu sevgi bir bereket getirdi. Bu bereket, yıllardan beri hasretini çektiğimiz bir bakanlığı kazandırdı ve Ömer Çelik kardeşimiz, Adanaya yıllar sonra Kültür ve Turizm Bakanı olarak geldi. Ondan bir kaç gün sonra da Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı olarak Necdet Ünüvar görevlendirildi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir konuşmasında, Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor demişti. 2013 yılında kurban olduğum Allah Adanaya verdikçe veriyor. Bu kazanımlar sizin çalışmalarınızın bir tezahürüdür.
     Basına kapalı olarak devam eden toplantıya, AK Parti Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan, Necdet Ünüvar, Ali Küçükaydın, Mehmet Şükrü Erdinç ve bazı ilçe belediye başkanları da katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER