AK Parti Dinar İlçe Başkanı Aydından

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Aydından Emniyet Müdürü Yapara ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Dinar İlçe Başkanı Nafiz Metehan Aydın, Dinara yeni tayin olan Emniyet Müdürü Ahmet Yaparı makamında ziyaret etti.
     AK Parti Dinar İlçe Başkanı Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada Afyonkarahisarın en büyük ilçelerinden olan Dinarın coğrafi açıdan Akdeniz turizmine uzanan kavşak noktasında olduğunu söyledi.
     Polislik mesleğinde vatandaşlara yakın olmak, onların içerisinde olmanın ilçede yaşanabilecek olaylar açısından çok önemli olduğunu belirten Aydın, Bazen vatandaşlarımız kanunlar ve kanunu uygulayanlar arasında kalmaktadır. Bu tür bir takım sorunların yanın da ilçemizde otopark ve trafik sorunları yaşanmakta. Bazı caddelerimiz aşırı derecede dar olduğu için trafik durma noktasına gelmektedir. Sizin bu konuda çalışmalarınız olacaktır. Cadde ve sokakları yerinde incelediğinizde trafik sorununu daha iyi anlayabilirsiniz dedi.
     Emniyet Müdürü Yapar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçeye yeni geldiğini ve çevreyi yeni yeni tanımaya başladığını bildirdi.
     Yaptıkları bütün uygulamaları vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Yapar, Cezai işlemleri uygularken bile vatandaşlarımıza yasal haklarını söylüyoruz. Trafik konusunda ise bütün vatandaşların trafik kurallarına uymalarını istiyoruz. Trafik kurallarına uyulduğu taktirde sorunların büyük bir bölümü trafik açısında çözülmüş oluyor dedi.
    
     Muhabir: EserDevran Çekinir / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Dinar İlçe Başkanı Aydından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER