AK Parti Düzce İlçe Başkanları Toplantısı

AK Parti Düzce İlçe Başkanları Toplantısı -Koordinatör Milletvekili Güllüce: -Düzce, her zaman AK Partinin kalesi olmuştur


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İlçe Başkanları Toplantısı Gölyakada yapıldı.
     AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Düzcede de düzenlenen teşkilat işçi seminerlerin Türkiye genelinde başarılı geçtiğini söyledi.
     Teşkilat içi eğitim seminerine Düzcede beklenenden fazla katılım olduğunu ifade eden Güllüce, Düzce, her zaman AK Partinin kalesi olmuştur. Başbakanımız her konuda Düzcenin taleplerine cevap vermeye çalışıyor. Bunun karşılığını da teşkilatlarımız aynı özverili çalışmaları ile sürdürüyor. Önümüzdeki 3 yıl içinde üst üste yapılacak 3 önemli seçim var. Bu seçimler öncesinde Düzcede ortaya koyulan bu birlik, beraberliğin devam etmesi hem Düzcemiz hem de ülkemiz için çok önemli şeklinde konuştu.
     AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise gelecek yıl yapılacak yerel seçimler öncesinde sandık kurullarının oluşması için çalışmayı sürdürdüklerini bildirdi.
     Kaşıkoğlu, Bu oluşumların ardından daha küçük çaplı da olsa eğitim seminerlerimiz artarak devam edecek. Amacımız, halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmektir dedi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Düzce İlçe Başkanları Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER