AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Yürük: -Edirneyi vizyon şehir yapma gayreti içerisindeyiz


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük, Edirneyi vizyon şehir yapma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
     Yürük, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, il kadın kolları olarak 1 yıl önce göreve geldiklerini hatırlattı.
     Güçlenen Türkiyede ekonomik, kültürel ve sosyal alanda daha güçlü bir Edirne oluşturmak için çalıştıklarını belirten Yürük, Göreve geldiğimiz günden bu yana bin 500 esnaf, bin 250 ev ziyareti ve 470 kurumsal ziyaret gerçekleştirdik. Vizyon gezileri kapsamında 1000 Edirneliyi İstanbul gezisine götürdük. Ramazan ayında 6 bin 700 yardım paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık dedi.
     AK Parti hükümetinin, sosyal politikaları çok önemsediğini vurgulayan Yürük, Edirne Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla korunmaya muhtaç 98 çocuğa yardım edildiğini, 145 çocuğa çocuk bakım evinde hizmet verildiğini aktardı.
     Suça sürüklenme tehlikesi olan 330 çocuğun ailesine, 2012 yılında 1 milyon 735 bin 738 lira destek ödemesi yapıldığını ifade eden Yürük, Koruyucu ailelere 2012 yılında 36 bin 902 lira, yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlar için 13 milyon 144 bin 300 lira destek ödemesi yapılmıştır. İktidar partisi olarak şehirlerin sultanı, sultanların şehri Edirneyi vizyon şehir yapma gayreti içerisindeyiz. Edirnede 400 bin kişiden sorumlu olduğumuzun bilinciyle tek tek kapıları çalmaya devam ediyoruz diye konuştu.
     Toplantının ardından Yürük ve yönetim kurulu üyeleri, 1. yıl kutlama pastası kesti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER