AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Halk

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Halk Günü etkinliği -AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can: -Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile şimdiye kadar sahip çıkılamamış Türk tarihine ve kültürüne Eskişehir sahip çıkmış oluyor


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile şimdiye kadar sahip çıkılamamış Türk tarih ve kültürüne Eskişehirin sahip çıktığını bildirdi.
     Can, AK Parti İl Başkanlığındaki Halk Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, Eskişehir ile Kırım Özerk Cumhuriyeti Bahçesaray kentinin kardeş şehir olduğunu hatırlatarak, Eskişehirin Türk tarihine sahip çıkan şehir olduğunu belirtti.
     Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Kırıma yapılan ziyaretin güzel ilişkilerin başlangıcı olduğunu ifade eden Can, şunları söyledi:
     Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile şimdiye kadar sahip çıkılamamış Türk tarihine ve kültürüne Eskişehir sahip çıkmış oluyor. Eskişehir Valimiz ve Eskişehir Milletvekillerimizle birlikte Kırıma yaptığımız ziyaret ve protokollerle, Kırımlı kardeşlerimizi Eskişehire davet edip ilişkilerimizin sürekliliğini sağlayacak adımlar attık.
     Can, 11 Mart da Bağlar Geçidini vatandaşların kullanımına açacaklarının da müjdesini vermenin ardından, Eskişehire yapılacak olan Şehir Hastanesi ile ilgilide hiçbir sıkıntı olmadığını ve kamu özel ortaklığıyla ilgili yapılan kanundan sonra ilk yapılacak hastanelerin arasında Eskişehir Şehir Hastanesinin olduğunu kaydetti.
     AK Parti Eskişehir Üniversite Gençlik Birimi Başkanı Fatih Özata ise burada yaptığı konuşmada, Eskişehirde bulunan üniversitelerdeki öğrenci sıkıntılarına değinerek, öğrencilerin ulaşım, öğrenci belgelerinden alınan ücret, kütüphanelerin çalışma saatleri, yabancı dil yüksek okulu problemi ve üniversitelerin öğrenci kulüplerine verdiği desteklerin yetersizliği gibi sıkıntıları olduğunu savunarak, çözüm için destek beklediklerini dile getirdi.
     AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallının da katıldığı Halk Günü etkinliğinde konuşmaların ardından, Milletvekili Can, İl Başkanı Reyhan ve Başkan Sakallı il parti binasında bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Halk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER