AK Parti Eskişehir Milletvekili Can:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Can: -Türkiye, engellerini bir bir aşarak milletiyle kucaklaşmaya devam ediyor


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Türkiye, engellerini bir bir aşarak milletiyle kucaklaşmaya devam ediyor ifadelerini kullandı.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi ve GÖRSEM yetkilileri, AK Parti İl Başkanlığına iadei ziyarette bulundu.
     AK Parti Eskişehir Milletvekili Can, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Cengiz Karahallının hazır bulunduğu ziyarette, engelli vatandaşların talepleri konuşuldu.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının engelli memur alımlarıyla ilgili teşekkürlerini ileten Türkiye Sakatlar Derneği ve GÖRSEM heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın engellilere verdiği önemden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Milletvekili Can da AK Partinin sosyal politikalar konusundaki başarılarıyla Türkiyenin, her alanda engelleri kaldıran, insanına değer veren bir ülke konumuna yükseldiğini belirtti.
     2013 yılı içinde 8 bin yeni engelli kadrosuna atama yapılacağını anımsatan Can, Türkiye, engellerini bir bir aşarak milletiyle kucaklaşmaya devam ediyor ifadesini kullandı.
     Odunpazarı bölgesinde engelli vatandaşlar için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Sakallı ise Belediyecilik tüm millete hizmet ederek yapıldığı zaman tam anlamıyla yerini bulur. Bu anlamda tüm hemşehrilerimize aynı hizmeti sunmanın gayretiyle çalışıyoruz açıklamasını yaptı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Milletvekili Can: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER