AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Ülkemizin bilginin efendisi olmuş nesillere ihtiyacı var


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiyenin, bilginin efendisi olmuş nesillere ihtiyacı olduğunu bildirdi.
     Milletvekili Erdoğanın makamından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Şahinbey İlköğretim Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
     Öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, onlara sürekli okumayı, merak etmeyi ve araştırma yapmayı önerdi.
     Ülkemizin bilginin efendisi olmuş nesillere ihtiyacı var. İnanıyorum ki sizlere sağlanan bu güzel imkanlarla hepiniz geleceğin Türkiyesinde ülke kalkınma hamlesinin birer neferi olacaksınız diyen Erdoğan, öğrencilerin boş zamanlarını okuyarak değerlendirmesini istedi.
     Erdoğan, öğrencilere kendilerine güvenerek okullarından en üstün derecelerle mezun olmak için çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
     Törende daha sonra Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve Şahinbey İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Yiğit öğrencilere karnelerini dağıttı.
     Erdoğan anaokulu öğrencileriyle de ilgilenerek onlarla sohbet etti, yaptıklarına ilişkin bilgi aldı.
     Anaokulu öğrencilerinin el yapımı keplerini inceleyen Erdoğan ve Yağcı, sınıf öğretmeni Sibel Uçar Sapancı ve Reyhan Kayaçavdarı hazırladıkları el yapımı kepler, karneler ve diplomalar ile hediye çantaları için kutladı.
     Milletvekili Erdoğan, sınıf öğretmenlerinden Serkan Yükseke öğrencilere verdiği eğitim teşekkür etti, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Sevil Çelik
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER