AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarı:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarı: -Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, eğitim öğretimle mümkündür


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, toplumun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, sosyal ve kültürel yönden gelişmesinin eğitim, öğretimle mümkün olacağını bildirdi.
     Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim ve öğretimin küreselleşen dünyanın değişim ve gelişim sürecine paralel hareket etmesi gerektiğini belirtti. Bu amaçla okullara, her türlü altyapı ve fiziki donanımın sağlanmaya çalışıldığını belirten Sarı, şunları kaydetti:
     Bu öğretim yılına yeni bir sistemle (4+4+4 modeliyle) başlamanın heyecanı içindeyiz. Bu sistem Avrupa Birliği normlarına uygun olarak dizayn edilmiş olup yeni bir çığır açacağına inancımız tamdır. Bu yeni sistemle yetişen öğrencilerimiz ezbercilikten uzak vatanını, milletini seven, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel konuları takip eden, doğru düşünüp, sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesinin yanı sıra, gelişmiş toplumlara da fark atmamızı sağlayacaktır.
     Sarı, tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak, başarılar diledi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER