AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: -(Terör örgütü) çoluk çocuk, kadın erkek, asker sivil demeden, son günlerde dozunu arttıran bir eylem ortaya koymaktadır. Bu eylemlere baktığımız zaman sonlarının geldiğini iyice sıkışt


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, terör örgütü PKKnın son günlerde çoluk çocuk, kadın erkek, asker sivil demeden dozunu artıran eylemler içine girdiğini ifade ederek, Bu eylemlere baktığımız zaman sonlarının geldiğini iyice sıkıştıklarını, çaresizlik içerisinde olduklarını görüyoruz dedi.
     Tanrıverdi, Hakkarinin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan ve tedavisine Manisa Devlet Hastanesinde devam edilen Uzman Çavuş Oktay Yucayı ziyaret ederek, acil şifalar dileğinde bulundu.
     Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, gazilik ve şehitliğin herkese nasip olmayan büyük bir onur ve şeref olduğunu ifade etti.
     Terörle mücadelede şehit olanlar için Allahtan rahmet, yaralananlar için de acil şifa dileklerinde bulunan Tanrıverdi, şunları kaydetti:
     (Terör örgütü) çoluk çocuk, kadın erkek, asker sivil demeden, son günlerde dozunu artıran bir eylem ortaya koymaktadır. Bu eylemlere baktığımız zaman sonlarının geldiğini iyice sıkıştıklarını, çaresizlik içerisinde olduklarını görüyoruz. Çünkü farklı alanlarda bu acımasız eylemleri uygulamaya çalışmakta, ama çoğu da artık suçüstü eylemlerini gerçekleştiremeden yakalanmaktadır. Bu terör belasından ülkemizi insanımızı kurtarmak adına hükümetimiz önemli çalışmalar yapmaktadır. En önemlisi de milli birlik, kardeşlik projesini üretmektedir. Türkiyenin ileri demokrasi ile buluşmasını hedeflemektedir.
     Bunlar gerçekleştiği zaman Türkiyede çoğu kangren olmuş sorunları çözen hükümetimiz, elbette terör sorununu da çözecektir. Milletimiz birliği, beraberliği, metaneti ve kararlılığıyla inşallah bunun üstesinden gelecektir. Hükümetimiz bu acımasız saldırıyı yapan PKK terör örgütünün çökertilmesi için tüm imkanlarını kullanmaktadır. Terör örgütünün inleri yok edilmektedir. Özellikle ramazan ayındaki bu eylemleri ile sadece insanlık düşmanı değil, aynı zamanda İslam düşmanı olduklarını ve kendilerinin de İslam inancıyla uzaktan yakından alakalı olmadıklarını çok net bir şekilde ortaya koymuşlardır.
     Tanrıverdiye ziyaretinde AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli de eşlik etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER