AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: -Çözüm sürecinde ve bu çözüm sürecinin sonuca ulaşmasında halkımızın bize göstermiş olduğu desteğin farkındayız


BURSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Çözüm sürecinde ve bu çözüm sürecinin sonuca ulaşmasında halkımızın bize göstermiş olduğu desteğin farkındayız dedi.
     Türel, AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaretinde, kaçırılan kamu görevlilerinin ailelerine kavuşmalarının herkesi sevindirdiğini kaydetti.
     Hayırlı olsun. Zaten ilgili bakanlarımız bu konuyla ilgili gerekli açıklamaları yaptılar diyen Türel, şöyle konuştu:
     Elbette ailelerine kavuşmaları hepimizi sevindirdi. Ülkemizi, milletimizi sevindirdi ve serbest bırakılmaları insani tutumdur. Ancak alıkonulmaları da her ne kadar bırakılmaları insani bir konuysa, alıkonulmaları da bu arkadaşlarımızı gayri insani bir tutumdu. Sonuçta bu güzel kavuşmayı sağlamış bulunuyoruz. Elbette ülke olarak, millet olarak artık analar ağlamasın diyorsak, bu acıları bir tarafa itmek istiyorsak, el birliğiyle karşılıklı sevgi ve hoşgörüyü ön planda tutan bir yaklaşım içerisinde inşallah bu ve benzeri tabloları daha sıkça görürüz.
     Türel, bir gazetecinin CHP ve MHPnin İmralı görüşmelerine karşı çıktıklarını belirtmesi üzerine, kendi yaptıkları çalışmaları ve görüşlerini her zaman paylaştıklarını söyleyerek, şöyle devam etti:
     Ancak ana muhalefetin veya yavru muhalefetin yaklaşımı tabii ki onları ilgilendiren hususlardır. O konuda onların tepkilerini elbette demokratik çerçevede dikkate alıyoruz. Ancak, çözüm sürecinde, özellikle milletimizin bize göstermiş olduğu desteğin ve bu çözüm sürecinin sonuca ulaşmasında halkımızın bize göstermiş olduğu desteğin farkındayız. Bunları basın mensupları olarak zannediyorum sizler de çok iyi görüyorsunuz. Bizim her zaman söylediğimiz bir husus; biz milletimize hizmet etmek için var olan bir partiyiz. Milletin ortaya çıkarmış olduğu bir partiyiz. Elbette ki siyasi partiler her türlü görüşünü söyleyebilirler. Ama biz her zaman milletimizin söylediklerine kulak veren bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER