AK Parti Genel Merkezi ve Adalet

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yönelik saldırılar -AK Parti İl Başkanı Örki ve Merkez İlçe Başkanı Şahan saldırıları kınadı


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırıları kınadı.
     Örki, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin en zorlu dönemleri birlik ve beraberliğini hep muhafaza ederek aşmasını bildiğini belirtti.
     Türkiyenin bazı sorunların çözümünde son aşamaya gelindiğinin altını çizen Örki, şunları kaydetti:
     Tam bu noktada yani çözüme yaklaştığımız bu günlerde yapılan saldırılar bizlere bu yoldan dönün mesajıdır. Ancak bizler ülkemizin ve bölgemizin tüm sorunlarının çözülebileceğine çok ciddi şekilde inanmaktayız. Attığımız adımların doğru ve güzel olduğundan kuşkumuz yoktur. Bu ülkenin tarih boyunca prangalarını kırmaya çalıştığında benzer olayları yaşadığını da biliyoruz. Bizlere düşen tarihimizden dersler çıkartıp sorunların üzerine üzerine gitmektir. Bu ve benzeri eylemlerin arkasında kimler olursa olsun önemli olan bu ve benzeri eylemlerin karşısında milletimizin topyekun durmasıdır.
     Merkez İlçe Başkanı Şahan da AK Parti Genel Merkezine ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırıları şiddetle ve nefretle kınadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
     Bu saldırılar ülke olarak girmiş olduğumuz huzura, barışa, insanlığa, demokrasiye, adalete, kardeşliğe takoz koymak için Türkiyeye yapılmıştır. Ülkemiz ne zaman huzura barışa kardeşliğe yönelse hep bu tür saldırılara maruz kalmıştır. Demokrasiye barışa ve çözüme olan inancımız dün olduğu gibi bugün de artarak devam etmektedir. Huzuru bozmak isteyen, her türlü kirli senaryoları düşünen, mihraklar kendileri ile birlikte senaryolarıyla yok olacaklardır. Yapılan saldırılar göstermektedir ki, Türkiye doğru yoldadır, huzura kardeşliğe doğru yol almaktadır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER