AK Parti Hadim, Bozkır ve Taşkent

AK Parti Hadim, Bozkır ve Taşkent danışma meclisleri gerçekleştirildi


KONYA (A.A) - AK Parti 28. ilçe danışma meclisleri kapsamında Hadim, Bozkır ve Taşkentte danışma meclisi toplantıları gerçekleştirildi.
     Mecliste, ilçe ve belde teşkilatlarının son durumları, yatırım, proje ve talepler konuşuldu.
     AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Bozkır yaptığı konuşmada, Türkiyenin yerel yönetimler, cumhurbaşkanlığı ve daha sonra ise milletvekilliği seçimleriyle yoğun bir sürece girdiğini ifade etti.
     Bu sürece hazırlıklı olarak girmek istediklerini kaydeden Sorgun, bu konuda tüm teşkilat üyelerine sorumluluklar düştüğünü dile getirdi.
     Sorgunun ardından kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Suriyede ölümlerin devam ettiğini, bu konuda Türkiyenin elinden geleni yapmaya çalıştığını dile getirdi.
     Suriyedeki katliamların bir an önce durmasını ümit ettiklerini söyleyen Türkmenoğlu, dünya kamuoyunun bu duruma sessiz kaldığına vurgu yaptı.
     AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ise Hadimde yaptığı konuşmada, terör saldırıları ve Afyonkarahisardaki patlama sonucunda şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı diledi.
     Özkul, hiçbir terör olayının Türkiyenin terörle mücadelesine ve ülke ilerlemesine engel olamayacağını bildirdi.
     AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise Taşkentte yaptığı konuşmasında, Türkiye üzerinde birçok oyun oynandığını dile getirdi.
     Bu oyunların güçlü Türkiye sayesinde bertaraf edileceğine işaret eden Üzülmez, şunları kaydetti:
     Teşkilatlar olarak bizler de bölgesinde güçlü bir ülke olmaya devam edebilmemiz için gerekli çalışmamızı yapmalıyız. Üye sayımızı arttırmalı, teşkilatlarımızı eğitmeli ve daha disiplinli olmaya gayret etmeliyiz. Bu sayede Türkiye 2023 hedefine daha emin adımlarla ilerleyecektir.
    
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber AK Parti Hadim, Bozkır ve Taşkent Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER