AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar: -AK Parti hükümeti en fazla bütçeyi eğitime ayırdı


HATAY (A.A) - AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti hükümetinin en fazla bütçeyi eğitime ayırdığını söyledi.
     İskenderun Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan 32 derslik kız meslek lisesinde incelemelerde bulunan Karasayar, hükümet olarak eğitime çok önem verdiklerini kaydetti.
     Karasayar, çocukların ve gençlerin Türkiyenin yarınları olduğunu dile getirerek, Her geçen gün bir öncekinden daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza ve gençlerimize daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. AK Parti hükümeti en fazla bütçeyi eğitime ayırdı. Çocuk ve gençlerimizin tarih bilincine sahip, özgür düşünen, kendine güvenen, bilim ve teknoloji üretebilen, iletişim kurabilme yeteneği yüksek, milletimizin değerlerine duyarlı, insana önem veren, demokrasinin ve insan haklarının değerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizi güçlü kılacaktır diye konuştu.
     İnceleme gezisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, şube müdürleri, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu/Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER