AK Parti İl Başkanı Köktaş, ikinci

AK Parti İl Başkanı Köktaş, ikinci el otomotivcilerle bir araya geldi


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği yönetimi ve galericiler sitesi esnafı ile bir araya geldi.
     İkinci El Otomotivciler Sitesinde düzenlenen kahvaltıda galericilerin sorunlarını dinleyen Köktaş, ikinci el otomotivciler sitesinin gelişen ve değişen Samsuna bir vizyon kattığını söyledi.
     İkinci el otomotivciler sitesinin Samsunda örnek gösterilecek bir yer olduğunu belirten Köktaş, Bu sitedeki otomotivciler işini geliştirmek için bir çok zorluğa katlandı. Sorunların çözümü için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Samsun tüm hücreleriyle ayağa kalkarsa, Samsun tüm değerleriyle birlikte hareket ederse, arzu ettiği yere ulaşabilir. Bizim için her sektör, her yatırımcı bir değerdir. Samsuna gerek istihdam gerek ekonomi noktasında katma değer sağlıyorsa benim de görevim onu vatandaşa kazandırmak. Buralarda çok daha iyi hizmet edilmesi için ne yapmak gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.
     Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği Başkanı Hasan Kahyaoğlu ise ikinci el otomotivciler olarak Samsunda Karadeniz Bölgesi nin otomotiv üstü olmak için çalıştıklarını söyledi.
     Samsun ikinci el otomotivciler sitesinden kusurlu araç satılamayacağını söyleyen Kahyaoğlu, Yanlış iş yapılmaz imajını sağlamak suretiyle Samsunu bölgede üs yapmak istiyoruz. Ordu, Giresun, Trabzon Rizede otomobil denildiğinde akla Samsun gelmeli. İstanbul, Ankara gelmemeli diye konuştu.
     Kahvaltıya, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, partililer ve galericiler katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Köktaş, ikinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER