AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur:

AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur: Sabuncubeli Tünelleri hayaldi gerçek oldu


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İzmir ve Manisayı birbirine bağlayacak Sabuncubeli Tünelleri inşaatında incelemelerde bulundu.
     Manisa çevre yolunun tamamlandığını, 2013 yılı sonunda da Sabucubeli Tünellerinin bitirileceğini belirten Baybatur, bir zamanlar hayal olarak görülen hizmetlerin hayata geçtiğini belirtti.
     Baybatur, şöyle konuştu:
     Hayal olan bir hizmeti yapıyoruz. Sabuncubeli Tüneli hayaldi gerçek oldu. Tamamı 4 bin 70 metre olan iki tünelle İzmir ve Manisa mesafesi hem zaman hem güvenlik olarak daha sağlıklı olacak. Yaklaşık 200 milyon gibi bir rakama mal olacak tünelin çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Burada emeği geçen herkese Manisalılar adında teşekkür ediyorum. Tünel bittiğinde İzmir Manisa arası 15 dakika olacak. Daha da önemlisi kışın kar yağdığında Sabuncubelinde ulaşım sorunu yaşanıyor. Bu tünel gerekliydi ve yapılıyor. Hayal olan bu hizmeti Ak Parti yapıyor. Hayal olan bütün hizmetleri gerçeğe dönüştürüyoruz.
     Karayolları 22. Şube Şefi Bülent Demirayak ise tünellerin dünyada sayılı örnekler arasında olduğunu belirterek iki tünel arasındaki mesafenin 20 metre aralıklı olduğunu, bunun dünya ortalamasının çok altında olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER