AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse;

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse; -Büyükşehir yasası siyasi bir karar değildir. Türkiyenin selameti, geleceği için alınmış bir karardır


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Büyükşehir Yasasının siyasi bir karar olmadığını, Türkiyenin selameti, geleceği için alınmış bir karar olduğunu söyledi.
     Partisinin Manavgat İlçe Teşkilatını yeni binasına taşınması nedeniyle ziyaret eden Köse, burada yaptığı açıklamada, Türkiyenin üzerine değişik oyunlar oynanmaya çalıştığını, ülkedeki kardeşliği tesis edebilecek tek partinin AK Parti olduğunu savundu.
     Terör saldırılarında şehit olanlara Allahtan rahmet, ailelerine ve Türk milletimize başsağlığı dileyen Köse, Bu milleti bir arada tutabilecek, mayasına, özüne döndürebilecek, geçmişteki güzel günlerine ve dünyaya liderlik yapan günlerine döndürebilecek tek lider Recep Tayyip Erdoğandır. Bütün bu yapılanlar maalesef AK Parti kadrolarını yıpratmak için yapılan oyunlardan ibarettir dedi.
     Büyükşehir Yasa tasarısına değinen Köse, kanunun siyaseten yapıldığının söylendiğini, ancak bunun doğru olmadığını kaydetti.
     Bu siyasi bir karar değildir. Türkiyenin selameti, geleceği için alınmış bir karardır diyen Köse, Hangi iktidar tam seçime giderken belde belediyelerini kapatır. Eğer Türkiyeyi düşünmüyorsa, hangi iktidar seçime giderken zam yapar, AK Parti iktidarı popülist uygulamalar yapmamıştır. Vatandaşın milletin menfaatine kararlar almıştır. Bütçe dengesini bozmamak adına gerekenleri yapmıştır diye konuştu.
     Türkiyenin birçok belde belediyesinin işçilerinin maaşını ödeyemediğini belirten Köse, Türkiyede birçok belde belediyeleri belki işçilerinin maaşlarını ödeyemiyor. Belediyenin kirasını ödeyemiyor. Gelen para oradaki vatandaşa hizmet olarak gitmek yerine o kısır döngünün içerisinde dönüp dolaşıyor. Dolayısıyla burada milletin menfaatine işler yapılmakta. Kapanacak beldelere çok daha iyi, ciddi hizmetler gidecek diye konuştu.
     Bir gazetecinin Sidenin ilçe olma çabalarını nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine Köse, Türkiyenin hiçbir yerinde büyükşehirde yeni bir ilçe kurulmadığını ifade ederek, Sidenin marka değerinin ilçe ya da belde olmasıyla ilgili olmadığını kaydetti.
     Sideye gelen turistlerin ilçe veya belde olup olmamasına göre gelmediğini dile getiren Köse, şöyle dedi:
     Sayın Başbakanımızın böyle bir tasarrufta bulunması söz konusu değil. Gelen talepleri iletiriz, ama burada önemli olan Manavgatın tamamının ne istediğidir. Manavgat kamuoyu büyümek mi, parçalanmak mı istiyor- Önemli olan budur. Side Belediye Başkanı, AK Partili bir belediye başkanımızdır. Başkanımız başka bir partiden aday olsaydı, o zaman siyaseten ilçe yapılmadık mı diyecekti-
     İlçe başkanı Ercan Mekteplioğlu da çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse; Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER