AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı -AK Parti İl Başkanı Öztürk: -Milletimizi iş göremeyen yerel yönetimlerden kurtarmak bizim boynumuzun borcu


MUĞLA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Milletimizi iş göremeyen yerel yönetimlerden kurtarmak bizim boynumuzun borcu dedi.
     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan danışma kurulu toplantısında konuşan Öztürk, milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğanın Büyükşehir Yasası ile ilgili çalışmalar yaptıklarını, bunu için Ankarada bulunduklarını dile getirdi.
     Öztürk, yasanın istismar edildiğini belirterek, Bizim derdimiz kazanmak veya kaybetmek değil. Büyükşehir Yasası ile Muğlaya daha çok yatırım, daha çok hizmet gelecek. Biz büyükşehiri kazanacağımıza inanıyoruz. Vatandaşımızı yaklaşık 40 yıldır hizmet etmeyenlerin kucağına bırakmayacağız. Milletimizi iş göremeyen yerel yönetimlerden kurtarmak bizim boynumuzun borcu oldu dedi.
     AK Parti teşkilatı olarak büyükşehir belediyesi seçimleri için çalıştıklarını ifade eden Öztürk, hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını, seçimlerden sonra AK Parti teşkilatının vatandaşa hizmet götüreceğine inançlarının tam olduğunu belirtti.
     Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER