AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı -Osmaniye AK Parti Milletvekili Kastal: -Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve benim için değil, bu memleketin geleceği için AK Partili olun


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve benim için değil, bu memleketin geleceği için AK Partili olun dedi.
     Kastal, Cebelibereket Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında, partililerle belediye başkanlığı seçimleri ve Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar hakkında görüşlerini paylaştı.
     AK Parti için belediye başkanlığı seçimlerinin önemli olduğunu ifade eden Kastal, seçimlerde aday adayı olmayı düşünenlere, Aday gösterilmediğinizde de birlikte olacaksak, aday adayı olun dedi.
     Kastal, şunları kaydetti:
     Kendimizi şimdiden aday adayı olacağım diye kaptırıp, aday olmayınca başka partiye çalışacaklar bu sevdadan vazgeçsinler. Adayım diye ortaya çıkmasın. Eğer seçimde de birlikte olacaksak aday adayı olun. Milletin gönlüne girecek, kapı kapı gezeceksiniz. Aday adayı olmayı düşündüğünüzü söyleyeceksiniz. Recep Tayyip Erdoğan ve benim için değil, bu memleketin geleceği için AK Partili olun.
    
     -OSBde arsa alıp, yatırım yapmayan var-
    
     Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), yatırım yapılmayan boş arsaların olduğunu belirten Kastal, arsa talebinde bulunan 300 yatırımcının olduğunu da belirtti.
     Haksızlık karşısında sessiz kalınmaması gerektiğini anlatan Kastal, şöyle devam etti:
     Milletvekilleri yanlış ve haksız uygulamalara karşı tavrını ortaya koymuyorsa o zaman çıkıp da burada milletvekilliği yapmayacak. Osmaniyede hiç bir haksızlığa müsaade etmeyeceğiz. Organize Sanayi Bölgesi çok güzel oldu ve çok iyi yatırımcılar geldi. Bu bölgemizde 2 bin dönüm daha yer tahsis edildi. Siyasetçiler dövüş kavga 2 bin dönüm yer tahsis edilmesini sağlayacak. Bu gün 2 bin dönüm ek yer tahsis edilmesini sağlayan siyasetçiler inşallah 3 bin dönüm, 5 bin dönüm daha yer bulacak ve bu memleketteki işsizliği önleyecek. Osmaniye sahipsiz değildir. Haksızlık karşısında ilin milletvekilleri, il başkanı dik duracak ki halk da arkasında olsun. Biz teşkilat olarak haksızlıklara karşı dik duracağız.
     AK Parti Milletvekili Suat Önal, İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç da konuşma yaptı.
     Programa, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Mehmet Erdoğan ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER