AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısının yarın gerçekleşeceğini bildirdi.
     Akyol, yaptığı yazılı açıklamada, toplantının 23 Mart Cumartesi günü il başkanlığı konferans salonunda yapılacağını belirtti.
     Akyol, açıklamasında şunları kaydetti:
     Partimizin il ve ilçe düzeyindeki çalışmalarını gözden geçirmek, teşkilatlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirmek amacıyla, İl Danışma Meclisi toplantımız 23 Mart Cumartesi günü saat 10.00da İl Başkanlığı Konferans Salonunda yapılacaktır. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz sayın Menderes Türel, yerel yönetimler bölge koordinatörü, il koordinatörü ve milletvekillerimizin yanı sıra il başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, il belediye meclis üyeleri, il disiplin ve demokrasi hakem kurulu üyeleri, belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katılacaklardır. Toplantımıza herkes davetlidir.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER