AK Parti İl Genel Meclis Grubu

AK Parti İl Genel Meclis Grubu Mudanyada toplandı


BURSA (A.A) - AK Parti İl Genel Meclisi Grubunun İl Genel Meclisi toplantıları öncesinde grup toplantılarını her ay bir ilçede yapma kararı almasının ardından, ilk toplantı Mudanyada gerçekleştirildi.
     AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, toplantıda yaptığı konuşmada, Bursa ve Mudanyanın sorunlarını Ankaraya taşıdıklarını söyledi.
     Su, Bursa-Mudanya karayolunun 3 gidiş ve 3 geliş şeridi olarak düzenlendiğini belirterek, 20 milyonluk yatırım trafikteki yığılmalar nedeniyle gölgelemektedir dedi.
     Tirilye Belediye Başkanı Ali Turan, beldesinin Mudanyaya mahalle olarak bağlanması konusundaki çalışmaların görüşüldüğü şu günlerde belde olarak kalmak için hazırladığı dosyayı AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Milletvekili Suya verdi.
     Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, bugüne kadar ilçeye alt ve üst yapı olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 130 milyonluk yatırım yapıldığını, seçim öncesi 12 proje sözü verdiklerini, bunların bazılarını yapıp, kalanlarının da projelendirmelerini tamamlayıp, yerel seçim öncesi hayata geçirmek istediklerini belirtti.
     Toplantıda muhtarların sorunları da dinlendi.
    
     Muhabir : Ömer Bilik /Mehmet Bayer
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber AK Parti İl Genel Meclis Grubu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER