AK Parti İl Kongresine doğru

AK Parti İl Kongresine doğru -İl Başkanı Yağcı: Halkımızı Başbakanımızla buluşmaya davet ediyorum


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, halkı 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılacağı il kongresine davet etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yağcı, kongreye Başbakan Erdoğanın katılacak olmasının kendileri için büyük bir onur ve şeref olduğunu belirtti.
     Yağcı, Başbakan Erdoğanın bu akşam gelerek kentte bir dizi temaslarda bulunacağını ve yetkililerden bilgi alacağını belirterek, şunları kaydetti:
     Cumartesi günü ise saat 14:00de kongremizi şereflendirecek olan Başbakanımız, saat 16:30da toplam maliyeti 500 milyon lirayı bulan 62 devlet, 15 özel yatırımın toplu açılışını yapacaktır. Kongreler birlik ve beraberliğin en üst seviyeye ulaştığı süreçlerdir. Tüm Türkiyeye mal olmuş milletimizin partisi AK Partide kongreler, sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği zamanlar olmakla birlikte, birlik ve beraberliğin doruk yaptığı bir süreçtir. Göreve geldiğim gün; Bir elin nesi var, iki elin sesi var özdeyişinden yola çıkarak, birlik olmak ve hep birlikte partimizin başarısı için çalışmalıyız. Herkesin bize yardımcı olması, gücümüze güç katmasını bekliyoruz demiştim. Adana olarak bizler de bu anlayış içerisinde kongremizi birliğimizi ve dirliğimizi daha da güçlendirecek bir anlayış içerisinde gerçekleştirecek, gönüllerimizdeki sevgiyi ve dostluğu partimizin tüm mensupları ve hemşehrilerimizle paylaşacağız.
     Adana halkını kongreye davet eden Yağcı, Kadirşinas Adanalılar her zaman bizlere büyük bir destek ve güç vererek, bizleri onurlandırmışlardır. Ben tüm Adanalı hemşehrilerimizi 5 Mayıs Cumartesi günü Yüreğir Kapalı Spor Salonunda saat 14.00de gerçekleştireceğimiz İl Başkanlığı Kongremize ve saat 16:30da yapılacak olan toplu açılış törenine davet ediyorum. Halkımızı Başbakanımızla buluşmaya davet ediyorum ifadelerine yerdi.
     AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ise Başbakan Erdoğanın kente gelişi ile ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, Büyük Ustayı, Başbakanımızı, onun yolundan giden gençler olarak en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak ve yolcu etmek istiyoruz. Tüm Adanalıları 5 Mayıs Cumartesi Yüreğir Kapalı Spor Salonuna demokrasi şölenimiz olan il kongremize davet ediyorum ifadelerini kullandı.
     (VOL-KUT-ST)
<< Önceki Haber AK Parti İl Kongresine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER