AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
     İl Başkanı Nihat Öztürk, Mustafa Pabuçcuoğlu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde Hakkarideki hain saldırıda şehit düşen 8 askere Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu.
     Partilerinde çıkar amaçlı bulunan kişilerle yollarını ayıracaklarını belirten Öztürk, Bizimle ter dökmeyenlerle yolumuzu ayıracağız. Seçimleri birileri bizim adımıza çalışma yaparak kazanmayacak. Bunun için buradayız, seçimleri birlikte kazanacağız dedi.
     Öztürk, göreve gelmeden önce 4 bin olan üye sayısını 8 bin 500e çıkardıklarını, büyükşehir belediyesi olmaya hazırlanan Muğlada belediye başkanlığını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
     Muğlada yeterince hizmet üretilmediğini savunan Öztürk, Bugüne kadar anlatamadığımız, yapılmayan kanalizasyon ve yollarımızı halkımıza anlatmalıyız. Bunun için hep beraber çalışacağız ve bunu başaracağız diye konuştu.
     AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ise partilerine katılımının gün geçtikçe arttığını ifade ederek, amaçlarının Muğlayı AK Parti kadrolarıyla Avrupanın en gelişmiş şehirlerinde birisi haline getirmek olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER