AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, köylerde

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, köylerde istişare toplantılarına devam ediyor


KONYA (A.A) - AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı tarafından beldelerde organize edilen 2012 yılı 3. dönem istişare toplantısı, Göçü köyünde gerçekleştirildi.
     Toplantıda konuşma yapan AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, istişare toplantılarını düzenlemekteki amaçlarının, belde ve köylere yapılan ve yapılacak hizmetlerin tespit edilmesinde büyük önem taşıdığını belirtti.
     Ünal, Büyükşehir Yasası ile ilgili Karatayın daha fazla yatırım alacağının altını çizerek, Ülkemize daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için bu yola girildi. Bununla birlikte halihazırda ilin belediye hudutları dışında kalan bölgelerde yaşayan vatandaşımızın ihtiyaçlarının daha kurumsal ve daha güçlü yapılara sahip ve halka hesap verme zarureti bulunan belediyeler tarafından giderilmesinin önü açılmaktadır dedi.
     KOP Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu da KOPun sadece Konya ilini değil, Karaman, Aksaray ve Niğde illeri ve 987 köyü kapsadığını söyledi.
     Babaoğlu, arazi toplulaştırması, tarımsal sulama gibi yatırımların yanında turizm, eğitim, sağlık gibi sektörler ile hatta termik santral ve tren yolu, hızlı tren gibi konuların da gündemlerinde olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, köylerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER