AK Parti Konya İl Başkanlığı Eğitim

AK Parti Konya İl Başkanlığı Eğitim Toplantısı -Milli Eğitim Bakanı Dinçer, Konya İl Teşkilatınca Alanyada gerçekleştirilen eğitim toplantısına katıldı


ANTALYA (A.A) - Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Konya İl Teşkilatınca Alanyada gerçekleştirilen eğitim toplantısına katıldı.
     Konaklı beldesindeki bir otelde Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ve perşembe günü başlayan eğitim toplantısının üçüncü gününe, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer de katıldı. Toplantının başında basın mensuplarının kısa bir süre görüntü almasına izin verildi.
     Bakan Dinçer, burada yaptığı konuşmada, Konya insanıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Ne zaman Konya insanıyla bir araya gelsem içimde bir sıcak duygu, küçücük bir heyecan geçer mutlaka diyen Dinçer, bu nedenle davet sahibi yöneticilere teşekkür etti.
     Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıda Bakan Dinçerin Neslin ve Geleceğin İnşasında Eğitim konulu sunum yaptığı öğrenildi. Bakan Dinçer, toplantının ardından ilçeden ayrıldı.
     Eğitim toplantısına AK Parti Konya milletvekilleri, belediye başkanları, AK Parti Konya İl Teşkilatı üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 450 kişi katılıyor.
     Eğitim toplantısı, yarın sona erecek.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Konya İl Başkanlığı Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER